Marayong Heights Public School

Enthusiastic Mature Understanding

Telephone02 9622 4776

Emailmarayonght-p.school@det.nsw.edu.au

Bell Times

Bell

 

9.00am

Start of School Day

 

9:00am - 10:50am

 

10:00am 

Morning Session

 

Crunch'n'Sip

1 hour 50 mins

5 minutes during learning time

10:50am - 11am

Eating time (in classroom)

10 minutes

11:00am - 11:30am

Recess Play

30 minutes

11:30am - 1:20pm

Middle Session

1 hour 50 mins

1:20pm - 1:30pm

Eating time (in classroom)

10 minutes

1:30 - 2:00pm

Lunch Play

30 minutes

2:00pm - 3:00pm

Afternoon Session

1 hour

3.00pm

End of School Day